Culture

Ieder volk in een land kent een eigen cultuur. De cultuur is niets minder dan de gewoonten en (gedrags)regels van een volk, erg breed dus. Als je wel eens in het buitenland op vakantie bent geweest, dan merkte je vast een verschil met het land waar je zelf in woont. Wellicht merkte je dat ze ander eten consumeren, zich anders kleden of ze andere rituelen en feesten hebben. Veel mensen vinden het dan ook erg leuk om verschillende culturen te ontdekken.

Festivals

Wij brengen graag even bij jou de cultuur van verschillende festivals over de hele wereld onder de aandacht. In landen als India hebben ze namelijk ook verschillende muziek festivals, maar deze zijn niet te vergelijken met de muziek festivals in Nederland. Nieuwsgierig welk populaire festival ze in India en andere landen met veel vreugde vieren en wanneer ze dit doen? Bekijk dan de onderstaande blog “Cultuur festivals over de hele wereld” en kom erachter wanneer je het beste het land kunt bezoeken om het festival niet te hoeven missen!

Karl Lagerfeld

Daarnaast hebben we een blog over een andere kant van cultuur, namelijk: modeontwerper, kunstenaar en fotograaf. Wij zoomen dan specifiek in op het modeicoon Karl Lagerfeld. Wat maakte Karl Lagerfeld eigenlijk zo succesvol en welke wegen heeft hij hiervoor afgelegd? Dat en nog veel meer vind je in de onderstaande blog “Modeontwerper, kunstenaar en fotograaf: Karl Lagerfeld”.

Huurauto-amerika

Random blogs

Cultuur festivals over de hele wereld

Reizen is één van de dingen die je zo verrijken als persoon. Het maken van een wer[...]

Lees artikel
Modeontwerper, kunstenaar en fotograaf: Karl Lagerfeld

De iconische Duitse modeontwerper, kunstenaar en fotograaf: Karl Lagerfeld. De modewereld is op [...]

Lees artikel