Culinary

Wij Nederlanders houden van goed eten. Wij Nederlanders brengen dan ook makkelijk een uur tot anderhalf uur per dag in de keuken door om allerlei culinaire hoogstandjes te maken. We verwennen onze smaakpapillen en de smaakpapillen van onze geliefden graag met ultiem genot. Uiteraard houden Nederlanders er ook van om naar een restaurant te gaan. Heerlijk in de watten worden gelegd door obers en chef-koks én niet zelf hoeven afwassen!

Pasta zonder vlees

Ben je vegetarisch of wil je graag een dagje zonder vlees? Veel mensen vergissen zich hierin, maar er zijn genoeg heerlijke gerechten die geen vlees bevatten. Neem bijvoorbeeld de pasta, hier hoeft niet perse gehakt of kip in hoor! Wat dacht je van een lekkere vegetarische pasta met geroosterde paprika en tuinbonen? In de onderstaande blog vind je nog meer van dit soort heerlijke vegetarische pasta’s. Pas wel op, want het water loopt je in de mond bij het lezen van de gerechten!

Michèlin

Ben je wel eens bij een restaurant geweest met één of meerdere Michèlin sterren? Dan vind je de onderstaande blog vast erg interessant. In de blog lees je namelijk hoe de Michèlin ster is ontstaan, hoe deze is geïntroduceerd, wat zo’n Michèlin ster nu eigenlijk betekend én over de Michèlin restaurants in Nederland. 

Huurauto-amerika

Random blogs

3 x vegetarische pastagerechten

Ben jij vegetarisch? Zó vervelend dat je altijd moet vermelden dat je geen vlees in je pa[...]

Lees artikel
Michèlin ster restaurants in Nederland

De waardering van een restaurant wordt gebaseerd op de combinatie van een grensverleggende chef,[...]

Lees artikel