Contact en Samenwerken

Heb jij rond gekeken op onze website en wil je gebruik maken van de gelegenheid om contact met ons op te kunnen nemen? Heb je nog eventuele vragen en/of opmerkingen? Of wil je een samenwerking voorstellen? Dan bevind jij je op de juiste pagina.

Contact met Goodinc

Zoals bovenin aangegeven, ben jij voor het stellen van je vragen, het geven van feedback of wanneer je eventuele opmerkingen door wilt geven, op de juist pagina. Gebruik hiervoor aub. onderstaand contact formulier. Wij gaan zorgvuldig met jouw persoonsgegevens om en je e-mailadres word enkel gebruikt om te antwoorden op jouw vraag.

Samenwerken

Goodinc.nl is een online verzamelpunt waar jij veel informatie kunt vinden dat te maken heeft met lifestyle, kunst, cultuur en zo nog veel meer. Wij gaan zorgvuldig met onze content om en realiseren zo alleen nuttige content. Wil jij je bedrijf, diensten en/of producten, die relevant zijn aan de website, online promoten? Dan heb je de mogelijkheid om op goodinc.nl professioneel en doelgericht jouw bericht/banner te promoten.

De vorm van promotie kan natuurlijk verschillen, hieronder vind je enkele voorbeelden:

  • Promotie d.m.v. banner plaatsing;
  • Een linkverwijzing naar een gewenste pagina/domein;
  • Advertorials. 

Goodinc.nl werkt graag met relevante bedrijven/ondernemers samen die dezelfde passie delen als wij. Ben jij benieuwd of wij wat voor elkaar kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op d.m.v. onderstaand contactformulier en dan komen wij zo snel mogelijk bij je terug. 

Naam
Wat is je e-mailadres?
Je opmerkingen...
Huurauto-amerika