Paradijselijke plek op aarde: de Malediven

De adembenemende vakantiehuisjes, de turquoise zee, de eeuwige rust en de perfecte honeymoon bestemming: de Malediven. De Malediven bestaan uit zo'n 1200 eilandjes. Op alle eilandjes wordt je omringt door bounty strandjes en helderblauwe zee. Dit heldere zeewater maakt de Malediven een paradijselijke plek voor duikers. De onderwaterwereld behoort tot de mooiste ter wereld. Een bezoek aan de Malediven is een ervaring voor het leven!

Snorkelparadijs

Wanneer je aan de Malediven denkt, denk je aan de helderblauwe wateren. De heldere wateren zorgen ervoor dat de Malediven hét snorkelparadijs zijn. Ieder resort ligt op enkele meter verwijderd van de beste snorkelbestemmingen ter wereld. Heb je je duikbril, je snorkel en een paar flippers als aan? Spring in het water en geniet niet alleen van kleurrijke tropische vissen, maar ook van grotere vissen zoals: rifhaaien en de altijd enthousiaste reusachtige walvishaaien!

Je eigen paleis op het water

Bewoon je eigen luxe watervilla. De Malediven heeft een groot aanbod van luxe resorts waar jij en je gezelschap niets, maar dan ook niets te kort komen. Dit is de ultieme reis die voor mensen die van luxe én privacy houden. Wakker worden zonder wekker en de mogelijkheid hebben om direct een frisse ochtendduik te maken in de helderblauwe wateren. Snorkelen tussen de dolfijnen en het 's avonds dineren aan het strand met lichtgevend zeewater. Het is bijna te mooi om waar te zijn. Kun jij nog wachten?

Traditioneel maar toch ultieme luxe

Kom helemaal tot je zelf tijdens je verblijf op de Malediven. In Azië is het gebruikelijk om je schoenen te verwijderen wanneer je ergens binnen wandelt. Veel mensen ervaren deze traditie als de ultieme rust wanneer de schoenen uitgaan en de vakantie echt kan beginnen: genieten!

Romantische verblijf op de Malediven 

Een bezoek aan de Malediven wordt ook wel gezien als de perfecte honeymoon bestemming. Na een hectische periode door het plannen van de perfect bruiloft kom je helemaal tot rust op een van de luxe resorts die de Malediven te bieden heeft. Laat jullie verwennen door de luxe service en kom aan niets te kort. Een reis om nooit te vergeten, een reis die ervoor zorgt dat jullie over een paar jaar nog steeds aan het genieten zijn van de herinneren die gemaakt zijn op deze paradijselijke bestemming.

Huurauto-amerika

Categorie├źn