Geef om jezelf: natuurlijke huidverzorging

Het is belangrijk om goed voor jezelf te zorgen. Dit doe je door actief te leven, voldoende ontspanning te nemen en door gezonde voeding te eten. Maar hoe verzorg je je grootste orgaan: je huid? Vrouwen smeren gemiddeld maar liefst 15 producten per dag op hun huid! Zo'n 60% wat je op je huid smeert dringt onze huid naar binnen en komt terecht in je bloedbaan. Natuurlijke crèmes bevatten natuur zuivere verzorgingsproducten die de huid ondersteunen zichzelf te verzorgen en te herstellen, zonder synthetische toevoegingen die schade doen tot je huid. Gebruik jij al natuurlijke huidverzorging?

Kostbaar is niet de oplossing

Er is één ding wat je in je hoofd moet houden tijden het smeren van welke crème dan ook: huidveroudering ga je niet tegen door het smeren van crèmes. De enige werkende manier die je helpt om huidveroudering tegen te gaan is jezelf beschermen tegen de zon en het vochtpercentage van je huid hoog te houden. Om het vochtpercentage hoog te houden dien je genoeg water te drinken én hierbij vettige crème te smeren. Onder vettige crème hoef je echt geen dure crème te verstaan. Het enige waar fabrikanten van crème producten vandaag te dag mee bezig zijn is hetS maken van een product dat enkel doet vermoeden dat je huid er beter van wordt. Fabrikanten voegen bepaalde synthetische stoffen toe die de huid zachter laten lijken of ze voegen een lichte tint toe aan de crème die je huid net iets egaler laat lijken.

Kies voor natuurlijke huidverzorgingsproducten

Je huid is je grootste orgaan, en dus heel belangrijk. Door het smeren van crème leg je een laagje op je huid dat voor je gevoel fijn aanvoelt en je huid verbeterd. Zoals eerder aangegeven absorbeert je huid 60% van de crème die je opsmeert. Dit zorgt ervoor dat je goed moet opletten wat je op je huid smeert. Gebruik je geen natuurlijke huidverzorgingsproducten? Dan komen al de gifstoffen wat verwerkt zijn in de crème terecht in je huid en je bloedbaan. Dat wil je natuurlijk niet!

Het is belangrijk om te onthouden dat natuurlijke crèmes enkel en alleen bestaan uit natuurlijke ingrediënten. Met natuurlijke ingrediënten bedoelen we planten, zoals kruiden en bloemen. Natuurlijke crèmes zijn vrij van parabenen, non-tonix, biologisch en zijn uiteraard duurzaam. Etiketten van bepaalde crèmes claimen dat hun product 100% natuurlijk is. Wil jij nu zeker weten dat je natuurlijke huidverzorgingsproducten gebruikt? Koop dan altijd een product met een natuurlijk keurmerk!

Huurauto-amerika

Categorieën