Bezoek Wimbledon en slaap in deze luxe verblijven

Of je nu wel of geen tennis liefhebber bent, van het tennistoernooi Wimbledon zul je ongetwijfeld wel eens gehoord hebben. Wimbledon is het oudste en bekendste grandslamtoernooi ter wereld dat sinds 1877 het eerste tennistoernooi op gras is. Geniet van van een ongekend niveau tennis van de allerbeste tennisspelers die in traditioneel witte kleding strijden voor de winst op dit prestigieuze tennistoernooi in Wimbledon, Londen. Het tennispark ligt in de Londense buitenwijk op de All England Lawn Tennis en Croquet Club. Wij vertellen jou de dichtstbijzijnde hotels die de luxe sfeer van Wimbledon ere aan doen.

#1 Dog & Fox hotel, Wimbledon

Wimbledon Court 0,8 km
Het Dog & Fox hotel ligt vijf (!) minuten verwijderd van het bekende tennispark Wimbledon. Het hotel beschikt over een luxe restaurant en bar. De kamers zijn volledig ingericht naar klassieke, Engelse stijl en er is gratis WiFi beschikbaar. Om in de Engelse stijl te blijven wordt er elke ochtend Engels ontbijt geserveerd. Geen liefhebber van dit traditionele gerecht? Op de menukaart van Dog & Fox staan genoeg vers bereide gerechten te kiezen zijn. Na het ontbijt kun je lopend naar het tennispark Wimbledon om ze hele dag te genieten van de sfeer. Welke wedstrijd tussen tennissers ga jij bekijken?

#2 Rose And Crown pension, Wimbledon

Wimbledon Court 1,6 km
Het Rose en Crown verblijf is geen hotel, maar een pension. Dit pension ligt 19 minuten lopen verwijderd van Wimbledon. Het rookvrij pension beschikt over een restaurant, bar, lounge én een stomerij. Het pension telt maar 13 kamers. Dit zorgt voor een persoonlijke aanspraak met de eigenaar en het personeel. Zo beleef je niet alleen de unieke Wimbledon ervaring, maar zul je je ook nestelen tussen de locals!

#3 The Glasshouse appartement, Wimbledon

Wimbledon Court 1,3 km
Ideaal voor een Wimbledon reis met twee koppels! The Glasshouse is een appartement die je volledig tot je beschikking hebt. Het appartement is 1 (!) minuut verwijderd van het station Wimbledon Park en ingericht naar zeer hoge standaard. Reis één halte met de trein om vervolgens uit te stappen bij het wereldberoemde tennis court: Wimbledon! 
Welke verblijfsvorm heeft jouw voorkeur? Twijfel niet langer en boek vandaag nog reis naar Wimbledon waar zich wereldberoemde grandslamtoernooi vanaf 29 juni 2020 tot en met 12 juli 2020 afspeelt. 

Huurauto-amerika

Categorieën